3 mdr. Genoptræningskursus til Frisører (Dag)

Den 1. i hver måned

Mandag – Tirsdag – Onsdag – Torsdag

Københavns Frisørskole er Danmarks ældste private frisøruddannelses institut med over 10 års erfaring indenfor frisørfaget. Grundet vores store erfaring og vores højt kvalificerede undervisere kan vi tilbyde en grundig frisøruddannelse til Dig, som altid har drømt om at blive professionel frisør.

Københavns Frisørskole tilbyder dig en frisøruddannelse, som er intensiveret til 12 måneder. Du vil blive oplært helt fra bunden. Dvs. ingen erfaringer er nødvendige for at kunne starte på skolen. Dette betyder, at vi stiller krav og forventer engagement fra Dig, så Du kan blive oplært til alle færdigheder indenfor frisørfaget.

Du vil blive undervist af højt kvalificerede og inspirerende undervisere, der blandt andet har arbejdet for store anerkendte navne som Dennis Knudsen, ghd, CHA CHA CHA og L’Oreal Studios i Europa. Deres viden og erfaringer deler de som undervisere til Dig, så Du som elev kan få en uddannelse, som bliver skræddersyet til dine behov. Vi kan med stolthed sige, at vores undervisere er individuelle eksperter indenfor frisørfagets færdigheder. På Københavns Frisørskole vælger vi kun de bedste af de bedste undervisere, da vi ikke går på kompromis med kvaliteten af frisøruddannelsen.

For at højne uddannelses niveauet yderligere, samt for at inspirere Dig, vil vi løbende invitere gæstelærer fra både ind– og udland.

Der genoptrænes i:

• Salon erfaring
    Genoplæring i kommunikation, service og behandling af modeller med tilstedeværelse af undervisere
  • Farveteori
    Genoplæring i de forskellige farveteknikker indenfor frisørfaget og tidens trend (teoretisk og praktisk)
  • Klippeteori
    Genoplæring i de forskellige klippeteknikker indenfor frisørfaget og tidens trend (teoretisk og praktisk)
  • Permanent
    Genoplæring i permanent (teoretisk og praktisk)

Betaling

Der skal betales kr. 3.500,00 ved indmeldelsen, derefter kr. 3.500,00 hver måned. Den samlede pris for den 3 måneders Genoptræningskursus til Frisører bliver kr. 14.000,00.

Vi lægger stor vægt både på det teoretiske og praktiske arbejde indenfor frisørfaget, og går på ingen måde på kompromis med kvaliteten af kurset.

Der vil være mulighed for at tilbygge sit frisørkursus med yderligere måneder mod betaling.