3 mdr. Genoptræningskursus til Frisører (Dag)Holdstart
Den 1. i hver måned

Mandag – Tirsdag – Onsdag – Torsdag
09.00 – 15.00

Fredag

09.00 – 14.00

Pris 14.000 kr.

Kan betales over 4 rater

Københavns Frisørskole er Danmarks ældste private frisøruddannelses institut med over 10 års erfaring indenfor frisørfaget. Grundet vores store erfaring og vores højt kvalificerede undervisere kan vi tilbyde en grundig frisøruddannelse til Dig, som altid har drømt om at blive professionel frisør.

Københavns Frisørskole tilbyder dig en frisøruddannelse, som er intensiveret til 12 måneder. Du vil blive oplært helt fra bunden. Dvs. ingen erfaringer er nødvendige for at kunne starte på skolen. Dette betyder, at vi stiller krav og forventer engagement fra Dig, så Du kan blive oplært til alle færdigheder indenfor frisørfaget.

Du vil blive undervist af højt kvalificerede og inspirerende undervisere, der blandt andet har arbejdet for store anerkendte navne som Dennis Knudsen, ghd, CHA CHA CHA og L’Oreal Studios i Europa. Deres viden og erfaringer deler de som undervisere til Dig, så Du som elev kan få en uddannelse, som bliver skræddersyet til dine behov. Vi kan med stolthed sige, at vores undervisere er individuelle eksperter indenfor frisørfagets færdigheder. På Københavns Frisørskole vælger vi kun de bedste af de bedste undervisere, da vi ikke går på kompromis med kvaliteten af frisøruddannelsen.

For at højne uddannelses niveauet yderligere, samt for at inspirere Dig, vil vi løbende invitere gæstelærer fra både ind– og udland.

Som frisørelev på Københavns Frisørskole kræves der et godt humør, lidt kreativitet og god arbejdsmoral, da man som frisørelev har kam og saks i hånden det meste af tiden.

At kunne klippe er en kunstart, og ligesom alle former for kunst, så gør øvelse mester. I frisørfaget er træning og øvelse nøglen til succes. Grundet skolens gode ry har vi et stort udbud af modeller til rådighed for vores elever, som de kan øve på.Der genoptrænes i:

 • Salon erfaring
  Genoplæring i kommunikation, service og behandling af modeller med tilstedeværelse af undervisere
 • Farveteori
  Genoplæring i de forskellige farveteknikker indenfor frisørfaget og tidens trend (teoretisk og praktisk)
 • Klippeteori
  Genoplæring i de forskellige klippeteknikker indenfor frisørfaget og tidens trend (teoretisk og praktisk)
 • Permanent
  Genoplæring i permanent (teoretisk og praktisk)

Betaling

Der skal betales kr. 3.500,00 ved indmeldelsen, derefter kr. 3.500,00 hver måned. Den samlede pris for den 3 måneders Genoptræningskursus til Frisører bliver kr. 14.000,00.

Vi lægger stor vægt både på det teoretiske og praktiske arbejde indenfor frisørfaget, og går på ingen måde på kompromis med kvaliteten af kurset.

Der vil være mulighed for at tilbygge sit frisørkursus med yderligere måneder mod betaling.

Afsluttes med kursusbevis

For Yderligere oplysning, ansøgning om optagelse på skolen, rundvisning, finansieringsmuligheder m.m.
Henvend dig på tlf. (+45) 33 24 05 33 eller mob. (+45) 31 10 56 54 på alle hverdage fra 09.00 – 14.00.

Du kan også sende os en mail på info@kbhfrisoerskole.dk.

Klik her for tilmeldingsblanket