4 måneders Herreklip-kursus

Mandag - Onsdag- Fredag

Inkl. værktøj og materialer

Københavns Frisørskole er Danmarks ældste private frisøruddannelses institut med over 10 års erfaring indenfor frisørfaget. Grundet vores store erfaring og vores højt kvalificerede undervisere kan vi tilbyde en grundig frisøruddannelse til Dig, som altid har drømt om at blive professionel frisør på et internationalt højt niveau, som endvidere er kåret til Danmarks bedste Frisørskole 2011 af HairMagazine.

Du vil blive undervist af højt kvalificerede og inspirerende undervisere, der blandt andet har arbejdet for store anerkendte navne som Gun-Britt, Dennis Knudsen, ghd og L’Oreal Studios i Europa. Deres viden og erfaringer deler de som undervisere til Dig, så Du som elev kan få en uddannelse, der skiller sig markant ud fra andre Frisørskoler i Danmark. Vi kan med stolthed sige, at vores undervisere er individuelle eksperter indenfor frisørfagets færdigheder. På Københavns Frisørskole vælger vi kun de bedste af de bedste undervisere, da vi ikke går på kompromis med kvaliteten af frisøruddannelsen.

Der undervises i:

De fire klippe former:

• Solidform
  • Uniform
  • Gradueret form
  • Øget længde

Klipningens Psykologi
Hvordan skabes en frisure, som er tilpasset kunden?

Værktøjslære
Kunsten i at bruge værktøjet rigtigt

Herre:

• Maskinklip
  • Kam over saks
  • Moderne herrefrisure
  • Farve teknikker

Der skal betales kr. 5.500 ved indmeldelsen, derefter kr. 3.500 hver måned. Den samlede pris for den 4 måneders frisøruddannelse bliver kr. 19.500.

For yderligere information kontakt os på telefon (+45) 33 24 05 33 eller send en mail på
info@kbhfrisoerskole.dk