Bliv professionel frisør på den 15 måneders aftenuddannelse

Tirsdag - Onsdag – Torsdag

inkl. værktøj og materialer

Københavns Frisørskole er den helt topmoderne skole til Dig, som altid har drømt om at blive professionel frisør på højt niveau.

På Københavns Frisørskole kan vi tilbyde dig en uddannelse, som er internationalt anerkendt og intensiveret til 18 måneder. Dette betyder, at vi stiller krav og forventer engagement fra Dig, så Du kan blive oplært til absolut eliteniveau indenfor frisørfagets færdigheder.

Du vil blive undervist af højt kvalificerede og erfarne undervisere, der fagligt bliver opdateret, så Du som elev kan få en uddannelse, som følger det sidste nye trend i hårkunst, samt de klassiske færdigheder indenfor hår og farve. For at højne uddannelses niveauet yderligere, samt for at inspirere Dig, vil vi løbende invitere gæstelærer fra både ind– og udland.

Som en del af vores uddannelse, giver vi vores elever mulighed for at praktisere en uge hos vores samarbejdspartnere i Italien, Portugal og Tyskland. Dels for at du som elev, kan få lidt viden omkring internationale standarder udenfor Danmarks grænse, samt for at du kan få lidt inspiration om andre landes mode og trends indenfor frisørfaget.

At kunne klippe er en kunstart, og ligesom alle former for kunst, så gør øvelse mester. Hvis Du giver 100 % engagement og yder det optimale, mens du er elev på skolen, vil du efter endt uddannelse nå et niveau indenfor frisørfaget, som vil skille dig ud fra mængden af andre frisører. Københavns Frisørskole kan være din vej til at blive en attraktiv frisør og kunne mestre dig indenfor frisørfagets færdigheder.

Der skal betales kr. 14.000 ved indmeldelsen, derefter kr. 3.000 hver måned. Den samlede pris for den 15 måneders frisøruddannelse bliver kr. 59.000.

Vi lægger stor vægt både på det teoretiske og praktiske arbejde indenfor frisørfaget, og går på ingen måde på kompromis med kvaliteten af uddannelsen.

Efter endt uddannelse vil skolen være dig behjælpelig med at finde det rette job.

Københavns frisørskole har skemalagt hele din 15 månederse frisøruddannelse. Uddannelsen er delt op i formiddagslektioner og eftermiddagslektioner.

Undervisningsmetoden sikrer, at du kommer igennem alt det der skal til, for at blive en dygtig frisør.

Har man noget fravær, på grund af sygdom, og der opstår mangler, kan skolen tilbyde enkelte lektioner for at udfylde disse mangler.

Eks. Uge 48 skema

Lektion 9
Fri

De fem Moduler

Frisøruddannelse er opdelt i 5 moduler. I alt strækker undervisningen sig over 18 måneder, og afsluttes med en teoretisk (skriftlig) og en praktisk hovedopgave.

Modul 1 (basisforløbet)

Modul 1, som er basisforløbet, giver dig en solid introduktion til frisørfaget. Du vil i løbet af nogle måneders basisundervisning, stifte bekendtskab med mange af de nødvendige teknikker der kræves, for at kunne betjene kunderne bedst muligt.

• Hårets biologi
• Arbejdsmiljø
• Hygiejne
• Hårvask og hovedbundsmassage
• Klippeformer
• Farvning, teoretisk og praktisk
• Farvning af bryn og vipper
• Permanent, teoretisk og praktisk
• Salg og Service
• Kommunikation, sprog og kropssprog
• HAIRLIGHT kursus
• Produkt gennemgang Bemærkninger og materialer

• Frisørbogen (Erhvervsskolernes forlag)
• Milady´s
• Blandet materiale

Prøver
• Praktisk og teoretisk prøve

Modul 2 (Model klip og kundebetjening)

Modul 2, giver dig mulighed for at udøve dine kundskaber på modeller, som skolen skaffer. Dette er en salon periode, hvor man arbejder og betjener kunder som på en rigtig salon.

Der er altid en underviser til stede, som hjælper dig igennem, og får dig til at tænke kreativt. Dette er tre udfordrende måneder, hvor man lærer at arbejde med mennesker og tage ansvar.

Modul 3 (Udvidet forløb)

I det udvidede forløb, vil din viden om allerede kendte teknikker blive nuanceret og videre udforsket. Her bliver der demonstreret nye farve, klippe teknikker og håropsætning.

• Kreativ farve teknikker
• Kreativ klippe teknikker
• Kreativ permanent teknikker
• Håropsætning
• Repetition af de fire klippeformer
• Repetition af hårets biologi
• Ekstensions
• HAIRLIGHT kursus Bemærkninger og materialer

• Blandet materiale

Prøver
• Praktisk og teoretisk prøve

Modul 4 (Model klip og Hastighed)

Modul 4, er en periode hvor dine færdigheder bliver renpudset. Du skal arbejde med modeller, og du skal arbejde med din hastighed.

Du skal simpelthen gøres klar til arbejdsmarkedet.

Modul 5 (Hovedopgave)

Modul 5 er en foto-optagelse. Dette er hovedopgaven i forløbet. Der skal fremstilles modeller, som bliver fotograferet, vurderet og bedømt.

Modellerne skal klippes, farves og styles til fotooptagelsen.

Fotoopgaven skal designes til en kollektion.

Den afsluttende Eksamen

Uddannelsesforløbet afsluttes med den endelige eksamen og overrækkelse af frisørbeviset.

Eksamen består af en teoretisk prøve og en årskarakter i alle færdigheder.

For Yderligere oplysning, ansøgning om optagelse på skolen, rundvisning, finansierings-muligheder m.m.
Henvend dig på tlf. (+45) 33 24 05 33 alle hverdage fra 09.00 – 15.00