3 måneders Frisørkursus

Mandag d. 3. december 2018

Mandag – Fredag

Inkl. værktøj og materialer

Københavns Frisørskole er Danmarks ældste private frisøruddannelses institut med over 15 års erfaring indenfor frisørfaget. Grundet vores store erfaring og vores højt kvalificerede undervisere kan vi tilbyde en grundig frisøruddannelse til Dig, som altid har drømt om at blive professionel frisør.

Du vil blive undervist af højt kvalificerede og inspirerende undervisere, der blandt andet har arbejdet for store anerkendte navne som Vidal Sassoon og L’Oreal Studios i Europa og Mellemøsten. Deres viden og erfaringer deler de som undervisere til Dig, så Du som elev kan få en uddannelse, som bliver skræddersyet til dine behov. Vi kan med stolthed sige, at vores undervisere er individuelle eksperter indenfor frisørfagets færdigheder. På Københavns Frisørskole vælger vi kun de bedste af de bedste undervisere, da vi ikke går på kompromis med kvaliteten af frisøruddannelsen.

FRISØRKURSUS (Grundforløbet)

FRISØRKURSUS, som et grundforløb, giver dig en solid introduktion til frisørfaget. Du vil i løbet af den 3 måneders basisundervisning, stifte bekendtskab med mange af de nødvendige teknikker der kræves, for at kunne betjene kunderne bedst muligt.

• Hårets biologi
• Hårvask og hovedbundsmassage
• Klippeformer
• Farvning, teoretisk og praktisk
• Farvning af bryn og vipper
• Permanent, teoretisk og praktisk
• Kommunikation, sprog og kropssprog
• Formtørring
• Produkt gennemgang

Prøver

• Praktisk og teoretisk prøve

Betaling

Der skal betales kr. 8.000,00 ved indmeldelsen, derefter kr. 3.500,00 hver måned. Den samlede pris for den 3 måneders frisørkursus bliver kr. 18.500,00.

Vi lægger stor vægt både på det teoretiske arbejde indenfor frisørfaget, og går på ingen måde på kompromis med kvaliteten af kurset.

Der vil være mulighed for at tilbygge sit frisørkursus med yderligere måneder mod betaling.