4 måneders Herreklip-kursus (Aften)Holdstart
Tirsdag d. 27. februar 2018
Tirsdag d. 7. august 2018

Tirsdag - Onsdag- Torsdag
16.30 - 21.00

Pris 19.500 kr.

Inkl. værktøj og materialer
Kan betales over 5 rater

Københavns Frisørskole er Danmarks ældste private frisøruddannelses institut med over 10 års erfaring indenfor frisørfaget. Grundet vores store erfaring og vores højt kvalificerede undervisere kan vi tilbyde en grundig frisøruddannelse til Dig, som altid har drømt om at blive professionel frisør.

Du vil blive undervist af højt kvalificerede og inspirerende undervisere, der blandt andet har arbejdet for store anerkendte navne som Dennis Knudsen, ghd, CHA CHA CHA og L’Oreal Studios i Europa. Deres viden og erfaringer deler de som undervisere til Dig, så Du som elev kan få en uddannelse, som bliver skræddersyet til dine behov. Vi kan med stolthed sige, at vores undervisere er individuelle eksperter indenfor frisørfagets færdigheder. På Københavns Frisørskole vælger vi kun de bedste af de bedste undervisere, da vi ikke går på kompromis med kvaliteten af frisøruddannelsen.

For at højne uddannelses niveauet yderligere, samt for at inspirere Dig, vil vi løbende invitere gæstelærer fra både ind– og udland.

Som frisørelev på Københavns Frisørskole kræves der et godt humør, lidt kreativitet og god arbejdsmoral, da man som frisørelev har kam og saks i hånden det meste af tiden.

At kunne klippe er en kunstart, og ligesom alle former for kunst, så gør øvelse mester. I frisørfaget er træning og øvelse nøglen til succes. Grundet skolens gode ry har vi et stort udbud af modeller til rådighed for vores elever, som de kan øve på.Der undervises i:

Værktøjslære
Kunsten i at bruge værktøjet rigtigt

Herre:

  • Maskinklip
  • Kam over saks
  • Moderne herrefrisure

Afsluttes med kursusbevis

Der skal betales kr. 5.500 ved indmeldelsen, derefter kr. 3.500 hver måned. Den samlede pris for den 4 måneders frisøruddannelse bliver kr. 19.500.

For Yderligere oplysning, ansøgning om optagelse på skolen, rundvisning, finansieringsmuligheder m.m.
Henvend dig på tlf. (+45) 33 24 05 33 eller mob. (+45) 31 10 56 54 på alle hverdage fra 09.00 – 14.00.

Du kan også sende os en mail på info@kbhfrisoerskole.dk.

Klik her for tilmeldingsblanket