Bliv professionel frisør på den 12 måneders frisøruddannelse

inkl. værktøj og materialer

TILBUDSPRIS

Tilbudspris
Tilbudsprisen er et engangsbeløb på 29.500 kr. for hele uddannelsesforløbet, som betales
inden uddannelsesstart.

Normalpris
Ønskes der at betales over flere rater, så skal der betales kr. 5.000,00 ved indmeldelsen,
derefter kr. 2.875,00 hver måned.

Den samlede pris for den 12 måneders frisøruddannelse bliver kr. 39.500,00.
Man sparer 10.000kr. ved engangsbetaling

Vi vil gøre opmærksom på, at tilmeldingen er bindene, samt at uddannelsesafgift ikke kan refunderes.

Københavns Frisørskole er Danmarks ældste private frisøruddannelses institut med over 15 års erfaring indenfor frisørfaget. Grundet vores store erfaring og vores højt kvalificerede undervisere kan vi tilbyde en grundig frisøruddannelse til Dig, som altid har drømt om at blive professionel frisør.

Københavns Frisørskole tilbyder dig en frisøruddannelse, som er intensiveret til 12 måneder. Du vil blive oplært helt fra bunden. Dvs. ingen erfaringer er nødvendige for at kunne starte på skolen. Dette betyder, at vi stiller krav og forventer engagement fra Dig, så Du kan blive oplært til alle færdigheder indenfor frisørfaget.

Du vil blive undervist af højt kvalificerede og inspirerende undervisere, der blandt andet har arbejdet for store anerkendte navne som Vidal Sassoon og L’Oreal Studios i Europa og mellemøsten. Deres viden og erfaringer deler de som undervisere til Dig, så Du som elev kan få en uddannelse, som bliver skræddersyet til dine behov. Vi kan med stolthed sige, at vores undervisere er individuelle eksperter indenfor frisørfagets færdigheder. På Københavns Frisørskole vælger vi kun de bedste af de bedste undervisere, da vi ikke går på kompromis med kvaliteten af frisøruddannelsen.

Vi lægger stor vægt både på det teoretiske og praktiske arbejde indenfor frisørfaget, og går på ingen måde på kompromis med kvaliteten af uddannelsen.

Efter endt uddannelse vil skolen være dig behjælpelig med at finde det rette job.

Københavns frisørskole har skemalagt hele din 1 årige frisøruddannelse. Uddannelsen er delt op i formiddagslektioner og eftermiddagslektioner.

Undervisningsmetoden sikrer, at du kommer igennem alt det der skal til, for at blive en dygtig frisør.

Har man noget fravær, på grund af sygdom, og der opstår mangler, kan skolen tilbyde enkelte lektioner for at udfylde disse mangler.

De Tre Moduler (Ændringer kan forekomme)

Frisøruddannelse er opdelt i 3 moduler. I alt strækker undervisningen sig over 12 måneder, og afsluttes med en teoretisk teoriprøve (skriftlig el. mundtlig) og en praktisk hovedopgave.

Modul 1 (Grundforløb)

Modul 1, som er basisforløbet, giver dig en solid introduktion til frisørfaget. Du vil i løbet af denne modul, stifte bekendtskab med mange af de nødvendige teknikker der kræves, for at kunne betjene kunderne bedst muligt.

• Hårets biologi
• Hårvask og hovedbundsmassage
• Klippeformer
• Farvning, teoretisk og praktisk
• Farvning af bryn og vipper
• Permanent, teoretisk og praktisk
• Kommunikation, sprog og kropssprog
• Formtørring
• Olaplex gennemgang
• Produkt gennemgang

Prøver

• Praktisk og teoretisk prøve

Modul 2 (Praktikforløb I Skolesalon)

Modul 2, giver dig mulighed for at udøve dine kundskaber på modeller, som skolen skaffer. Dette er en salon periode, hvor man betjener modeller som på en rigtig salon.

Der er altid en underviser til stede, som hjælper dig igennem, og får dig til at tænke kreativt.

Københavns Frisørskole har egne skolesaloner,. Dette betyder for dig, at du ikke skal ud og finde en praktiskplads. Vi har allerede en praktikplads klar til dig ved studiestart!

Modul 3 (Afsluttende Forløb)

Modul 3, er en periode hvor dine færdigheder bliver ren pudset. Du skal arbejde med modeller, og du skal arbejde med din hastighed.

Du skal simpelthen gøres klar til arbejdsmarkedet.

• Repetition af klippeteori
• Repetition af hårets biologi
• Repetition af farveteori
• Repetition af permanentteori

Den afsluttende Eksamen

Skoleåret afsluttes med praktiske og teoretiske eksamer

Uddannelsen afsluttes med overrækkelse af den internationale frisørdiplom.

6 måneders gratis overbygning

Københavns Frisørskole tilbyder 6 måneders gratis overbygning i salontræning til alle vores elever.