Navigation
VARIGHED

3 MÅNEDER

Skema

TIRSDAG, ONSDAG & TORSDAG 16.30 - 21.00

Certificering

INTERNATIONAL KURSUS-BEVIS

Pris

Kr. 19.500.00

Start datoer
14. NOVEMBER 2023 - 5. MARTS 2024

Københavns Frisørskole er Danmarks ældste private frisørskole med snart 25 års erfaring indenfor frisørfaget. Grundet vores store erfaring og vores højt kvalificerede undervisere kan vi tilbyde et kursus til dig, som altid har drømt om at blive professionel frisør. 

Københavns Frisørskole tilbyder dig et herre frisør kursus, som er intensiveret til 3 måneder. Du vil blive oplært helt fra bunden. Dvs. ingen erfaringer er nødvendige for at kunne starte på skolen. Dette betyder, at vi stiller krav og forventer engagement fra dig, så du kan blive oplært til alle færdigheder indenfor frisørfaget. 

Du vil blive undervist af højt kvalificerede og inspirerende undervisere. Deres viden og erfaringer deler de som undervisere til dig, så du som elev kan få en uddannelse, som bliver skræddersyet til dine behov. Vi kan med stolthed sige, at vores undervisere er individuelle eksperter indenfor frisørfagets færdigheder.

Som frisørelev på Københavns Frisørskole kræves der et godt humør, lidt kreativitet og god arbejdsmoral, da man som frisørelev har kam og saks i hånden det meste af tiden. 

At kunne klippe er en kunstart, og ligesom alle former for kunst, så gør øvelse mester. I frisørfaget er træning og øvelse nøglen til succes. 

Vi lægger stor vægt både på det teoretiske og praktiske arbejde indenfor frisørfaget, og går på ingen måde på kompromis med kvaliteten af uddannelsen. 

For yderligere information om kurset bedes du venligst kontakte skolen til en personlig samtale.

Betaling

Der skal betales kr. 9.000,00 ved indmeldelsen, derefter kr. 3.500,00 hver måned. Den samlede pris for den 3 måneders Herre frisør kursus bliver kr. 19.500,00.

Der vil være mulighed for at tilbygge sit frisørkursus med yderligere måneder mod betaling.

Vi vil gøre opmærksom på, at tilmeldingen er bindene, samt at uddannelsesafgift ikke kan refunderes.

Kontakt os   Tilmeldingsblanket

Skolens dedikerede team af vejledere vil være behjælpelige til at vejlede og rådgive dig til at vælge det rette kursus eller uddannelse.

For booking af samtale hos vejleder bedes du kontakte os via mail eller telefon:

Københavns Frisørskole
Gothersgade 151
DK-1123 København K
(+45) 33 24 05 33
info@kbhfrisoerskole