Navigation
VARIGHED

12 MÅNEDER

Skema

MANDAG TIL FREDAG 08.45 - 15.00

Certificering

INTERNATIONAL DIPLOM

Pris

Fra Kr. 29.500,00

Start datoer
15. JANUAR 2024 - 15. APRIL 2024 - 12. AUGUST 2024

Københavns Frisørskole er Danmarks ældste private frisørskole med snart 25 års erfaring indenfor frisørfaget. Grundet vores store erfaring og vores højt kvalificerede undervisere kan vi tilbyde en grundig frisøruddannelse til dig, som altid har drømt om at blive professionel frisør. 

Københavns Frisørskole tilbyder dig en frisøruddannelse, som er intensiveret til 12 måneder. Du vil blive oplært helt fra bunden. Dvs. ingen erfaringer er nødvendige for at kunne starte på skolen. Dette betyder, at vi stiller krav og forventer engagement fra dig, så du kan blive oplært til alle færdigheder indenfor frisørfaget. 

Du vil blive undervist af højt kvalificerede og inspirerende undervisere. Deres viden og erfaringer deler de som undervisere til dig, så du som elev kan få en uddannelse, som bliver skræddersyet til dine behov. Vi kan med stolthed sige, at vores undervisere er individuelle eksperter indenfor frisørfagets færdigheder.

Som frisørelev på Københavns Frisørskole kræves der et godt humør, lidt kreativitet og god arbejdsmoral, da man som frisørelev har kam og saks i hånden det meste af tiden. 

At kunne klippe er en kunstart, og ligesom alle former for kunst, så gør øvelse mester. I frisørfaget er træning og øvelse nøglen til succes. 

Vi lægger stor vægt både på det teoretiske og praktiske arbejde indenfor frisørfaget, og går på ingen måde på kompromis med kvaliteten af uddannelsen. 

Efter endt uddannelse vil skolen være dig behjælpelig med at finde det rette job. 

For yderligere information om uddannelsen bedes du venligst kontakte skolen til en personlig samtale.

Tilbudspris
Tilbudsprisen er et engangsbeløb på 29.500 kr. for hele uddannelsesforløbet, som betales inden uddannelsesstart.

Normalpris
Ønskes der at betales over flere rater, så skal der betales kr. 9.500,00 ved indmeldelsen, derefter kr. 2.500,00 hver måned.

Den samlede pris for 12 måneders frisøruddannelse bliver kr. 39.500,00.
Man sparer 10.000 kr. ved engangsbetaling 

Vi vil gøre opmærksom på, at tilmeldingen er bindene, samt at uddannelsesafgift ikke kan refunderes.

Kontakt os   Tilmeldingsblanket

Skolens dedikerede team af vejledere vil være behjælpelige til at vejlede og rådgive dig til at vælge det rette kursus eller uddannelse.

For booking af samtale hos vejleder bedes du kontakte os via mail eller telefon:

Københavns Frisørskole
Gothersgade 151
DK-1123 København K
(+45) 33 24 05 33
info@kbhfrisoerskole